Stomleverantör

Vi är en stomleverantör med genomtänkta och beprövade stomsystem för de flesta typer av byggnader. I fabriken i Strängnäs tillverkas både enkla betongelement och stommar med avancerade fasadutformningar. Kombinationen är unik och gör att Benders Byggsystem kan erbjuda sina kunder en komplett leverans.

I fabriken i Strängnäs har vi utvecklat produktionsmetoder som vi är ensamma om i branschen. Vi har bland annat line-tillverkning av element i en hall, som till skillnad från en traditionell uppsättning tillåter stora variationer i produkterna utan att störa flödet. Samtidigt kan vi tillgodoräkna oss de vanliga fördelar som en line-tillverkning ger. Detta i kombination med våra konventionella tillverkningar ger oss bättre förutsättningar att hantera både stora kundanpassningar och höga kvalitetskrav.

Produkter med högre komplexitet som till exempel sandwichväggar med grafisk ytbearbetning, som du kan läsa mer om här, tillverkas i en anpassad traditionell vägghall, medan standardfasader går i line-tillverkning.

"Vi är en stomleverantör som är lyhörd för våra kunders behov och önskemål"

Skräddarsydda lösningar

Vi är en stomleverantör som är lyhörd för våra kunders behov och önskemål och vi utvecklar ständigt vår organisation för att kunna erbjuda de bästa produkterna på marknaden. I fabriken finns stora möjligheter till bland annat intressant fasadutformning. Till exempel med grafiska fasader där varje element får ett grafiskt tryck i valfritt mönster och i olika toner av grått. Betongen kan också gjutas mot en gummimatris som ger olika utseenden. Vad sägs om fjällpanel eller ett vågigt utseende på bostadshuset?

Exempel på fasadlösningar i några av våra projekt hittar du under våra referensobjekt.

Vi på Benders Byggsystem hjälper dig gärna att utveckla ditt projekt från ritbordet till en färdig byggnad. Vår målsättning är att vara din kompletta stomleverantör.

Varm välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.