Jordbruk och stall

Våra skräddarsydda lösningar för jordbruk och stallbyggnader ger dig en stomme som helt passar dina unika behov. Fasadväggarna går dessutom att få i ett stort urval av olika ytbearbetningar vilket ger en vacker fasadyta anpassad till den övriga gårdsmiljön.

Betong är både ett hållbart och formbart naturmaterial som passar alla typer av byggnader, inte minst jordbruk- och stallbyggnader där både djur och människor ska trivas.

Med våra prefabricerade stombyggnader bygger du hållbart, stabilt och nästintill underhållsfritt. Vi erbjuder en flexibel planlösning tack vare våra bjälklag med stora spännvidder som möjliggör stora utrymmen och öppna ytor med fåtal bärande delar. Dessutom går en ladugård, verkstad eller annan typ av jordbruk- och stallbyggnad i prefabricerad betong snabbt att bygga.

Fasaderna kan levereras med olika ytbearbetningar och med fördel färdigmålad utsida från fabrik för att få byggnaden att passa den övriga gårdsmiljön och landsbygden. Läs mer om våra olika val av ytbearbetningar.